31 Days of Nails – #23 Inspired by a Movie

Een film kiezen als inspiratie voor een nail-art, bijna even lastig als een liedje! Mijn filmsmaak heeft een overeenkomst met mijn muzieksmaak: van alles en nog wat. Het leukst vind ik de genres horror en animatie’s. Jep, films waar ik eigenlijk iets te oud voor wordt. Peter Pan is één van mijn favorieten van de Disney klassiekers, doordat ik Tinkerbell daarin zo schattig vind heb ik onlangs de Tinkerbell film gekeken. Die had ik tien jaar geleden leuker gevonden, maar goed, van Tinkerbell zelf blijf ik houden!

Een nail-art geïnspireerd op Tinkerbell. Ik dacht dat een silhouette maken een makkie zou zijn. Dat viel een beetje tegen, mijn eerste elfje leek op een vliegende trol. De tweede poging is een stuk beter gelukt. Ik ben best blij met het resultaat. Ik vind de hele nail-art iets winters uitstralen, past bij de tijd van het jaar, dat vind ik altijd leuk! Als basis gebruikte ik Mint Macaroon van NYC, daarover een dun laagje gouden glitter, The Huntsmand van de Essence Snow White LE.

Wat vind jij van deze nail-art?

Liefs, Maud

53 Reacties op 31 Days of Nails – #23 Inspired by a Movie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.