31 Days of Nails – #22 Inspired by a Song

Numero 22, geïnspireerd door een liedje. Bedenken welk liedje vond ik vorig jaar ook de moeilijkste opdracht. Ik vind zoveel liedjes leuk, maar wat voor een nail-art kan ik erbij bedenken? Bij de meeste nummers geen, of iets wat ik helemaal niet op mijn nagels kan maken. Dus. Lastig. Uiteindelijk ben ik mijn playlists gaan afspeuren met een nummer waarvan de naam alleen al inspiratie genoeg was.

Dat werd Death by Diamonds and Pearls van Band of Skulls. Het is geen favoriet nummer en met die band heb ik ook niet gek veel, haha! Maar dit liedje vind ik wel erg leuk. Dood, diamanten en parels, genoeg onderwerpen voor een nail-art in de titel.

Op mijn wijsvingers, pinken en duimen maakte ik druipend ‘bloed’ over een zwarte ondergrond. Op de nagels van mijn ring- en middelvingers kwamen een diamant en wat parels. Ik het resultaat leuk! Minpuntje vind ik de vorm/loop van de parels, op mijn andere hand was dat nog minder mooi geworden. De illusie van een parelketting is er alleen met een hele hoop fantasie. Ah well, het is me wel voor het eerst gelukt mooie diamant vormen te maken!

Welk nummer zou jij voor deze challenge kiezen, wat voor nail-art zou je erbij maken?

Liefs, Maud

32 Reacties op 31 Days of Nails – #22 Inspired by a Song

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.