31 Days of Nails – #21 Inspired by a Color

Het laatste stukje van de challenge is aangebroken. De ‘inspired by’ nail-arts komen nu, vandaag als eerst inspired by a color. Een kleur dus, vorig jaar koos ik voor roze in oktober. Dit jaar heb ik een tijdje nagedacht over de kleur, tot ik op andere blogs zag dat een nagellakkleur en diens naam als inspiratie werd gebruikt. Dat vond ik een veel leuker idee!

Na een halfuurtje namen van nagellak bekijken besloot ik For Audrey van China Glaze te kiezen. Een van mijn favoriete lakjes. Ik wou een wereldberoemde foto van Audrey Hepburn namaken op één nagel, namelijk deze:

Alle details gingen sowieso niet lukken, al had ik gehoopt iets beter haar gezichtsuitdrukking erop te krijgen. Daarvoor was het allemaal iets te klein, misschien nog eens proberen, maar dan met alleen haar hoofd? Ik vind ’em niet geweldig, maar best oké. Zeker leuk genoeg voor een of twee dagen. Toch ga ik gelijk maar mijn hoofd breken over welk liedje ik als inspiratie kies voor de volgende dag van de challenge!

Liefs, Maud

48 Reacties op 31 Days of Nails – #21 Inspired by a Color

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.