31 Days of Nails – #20 Water Marble

Het duurde even, maar hier is de twintigste nail-art van de challenge! Ik heb de afgelopen dagen drie pogingen gedaan, alleen deze creatie was foto’s waard. Dat zegt genoeg over hoe lastig ik water marblen vind. Het kan op te veel momenten misgaan, het duurt lang, het geeft een hoop zooi en je verspilt nagellak (al wil ik daar met mijn stash niet over zeuren). Het eindresultaat kan het waard zijn, of er helemaal niet van komen.

Om eerlijk te zijn begin het water marblen me een beetje tegen te staan. Eerder was ik altijd apetrots op mijn creaties, ook als het marblen frustrerend was. Dit keer.. meh. Ik vind het resultaat niet geweldig. Vooral mijn pinknagel vond ik mislukt, die maakte ik als laatst en ik kreeg het niet opgebracht hem opnieuw te doen. Nagelriemen schoonmaken heb ik ook maar vlug-vlug gedaan. Topcoat erover, op de foto, morgen weer iets anders :)

De nagellak die ik gebruikte: Essence White Hype, Essence Midnight Rocker, Essence Chuck, China Glaze Secret Peri-Wink-Le, P2 Charming.

Ik vind het vreemd dat er dit keer zo weinig plezier aan beleefde. Het grootste deel van de tijd is altijd frustratie, maar een mooi gelukte nagel uit het water halen maakte mij eerst dolgelukkig. Dit keer dacht ik enkel ‘hè-hè, volgende..’ Mijn creatie van vorig jaar vind ik een stuk leuker.

Wat vind jij van water marblen? Doe je het vaak?

Liefs, Maud

41 Reacties op 31 Days of Nails – #20 Water Marble

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.