31 Days of Nails – #19 Galaxies

De 19e dag van de challenge alweer! Galaxy nails staan voor vandaag op de agenda. Ik ben er zelf gek op, op galaxy print, op het universum en ook op nail-art. Perfecte combi toch? Ik heb ze niet meer zo vaak gemaakt in de tussentijd, maar ik vind ze dit keer een stuk mooier dan mijn creatie van vorig jaar. Dat komt met name door mijn duimnagels!

Ik vind het universum fascinerend. Dankzij mijn vriend is die interesse enorm gegroeid. Ik heb al die verhalen over gigantische meteoren en zwarte gaten jarenlang eng gevonden, tot de helft van onze relatie zo ongeveer. Dankzij zijn verhalen dacht ik ‘s nachts nadat ik een luide knal hoorde dat er een meteoor (van minimaal tien kilometer in doorsnee) was neergestort en de schokgolf elk moment kon komen. Heel leuk ja.
Inmiddels is die angst weg en vind ik het allemaal wonderlijk. Één van de mooiste dingen vind ik nebula’s, wolken tussen sterrenstelsels die onder andere bestaan uit stof en gassen. Ze zien heel kleurrijk en sprookjesachtig uit. Daaraan doen galaxy nail-arts mij altijd denken. Mijn favorieten zijn de Horsehead, Eagle en Tarantula nebula’s.. zó mooi!


Horsehead nebula – Bron

Mijn duimnagel fatsoenlijk erbij op de foto krijgen blijft een uitdaging. Hierop maakte ik twee planeten en een zon, meer ‘close-up’ zeg maar. Ik vind het resultaat heel gaaf geworden! Op de andere nagels sponste ik wat kleur voor een nebula of melkweg arm effect. Wat stippen erbij als sterretjes en klaar! Galaxy nails zijn eigenlijk heel makkelijk en nog best snel te maken ook.

De nagellak die ik gebruikte, als basis koos ik Jacob’s Protection van de Essence Twilight LE. Voor de rest: Essence Colourbration, Essie Lapis of Luxury, Orly Halley’s Comet (hé! past er goed bij :D), Teeez Smooth en Cool, P2 Blue Pearl, Catrice Birdy Reloaded, MAX striper in White.

Wat vind jij van deze nail-art?

Liefs, Maud

44 Reacties op 31 Days of Nails – #19 Galaxies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.