31 Days of Nails – #18 Half Moons

Mijn nagels en het weer werkten maar niet mee. Het valt vast op dat mijn nagels heel kort zijn, aan beide kanten schade opgelopen, dus alles maar kort gewiekt. Voor deze dag van de challenge mijn linkerhand op de foto heb gezet, die is er nog het beste uitgekomen. Onto the half moons! Ik vind dit een erg leuke mani, ik blijf het zeggen, maar ook deze vorm van nail-art zou ik veel vaker moeten maken.

Ik ging voor een lieflijke combi van nude en roze. De halve manen heb ik expres een beetje groot en grof gemaakt, dat vond ik wel passen bij deze kleuren. Ik gebruikt Essende Nude Glam 01 Cotton Candy voor de maantjes en Catrice Miss Piggy Reloaded voor de rest van mijn nagels. Het resultaat is niet heel spectaculair, maar toch vind ik het heel leuk. Het doet me denken aan snoepjes. Als ik ze zie krijg ik zin in een suiker, nu ik erover denk, ik ga de snoepkast plunderen..

Liefs, Maud

31 Reacties op 31 Days of Nails – #18 Half Moons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorie├źn

Copyright ┬ę 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.