2x Snowflakes nail art

Ik heb het afgelopen jaar erg weinig gedaan wat nail art betreft. Dat vind ik best jammer, ik vond het altijd zo leuk en merkte dat alles steeds beter lukte. Blijkbaar is nail art iets wat je kunt verleren, helaas! Gelukkig heb ik nog een hoop Konad stempel spulletjes, die pakte ik er weer eens bij voor twee winterse nail arts met sneeuwvolkjes!

Voor beide nail arts gebruikte ik de sneeuwvlokjes van de Konad m59 stempelplaat.

Beide nail arts zijn eigenlijk super simpel! De eerste is een soort french mani gradient, met sneeuwvlokjes! Een mooie kleurverloop maken is nog het moeilijkst, en dat is best goed te doen met een wit lakje en een spons. Sneeuwvlokken erboven, laagje glitter erover en klaar!

Wat mijn eigen nagels betreft had ik weer eens geen geduld.. het laagje glitter kwam iets te vroeg en de sneeuwvlokjes werden misvormd. Jammer! Al vind ik het een leuke nail art, een beetje bruidsnagels ook. Ik weet niet of ik dat goed of slecht vind voor een nail art die winters moet uitstralen.

De witte nagellak die ik hiervoor gebruikte is Blanc van Essie en de glitter topcoat is een oude van Catrice, Have An Ice Day.

Wederom easy-peasy! Zwarte nagellak, een laagje glitters, een (semi)matte topcoat en als laatst de sneeuwvlokjes erover stempelen. Deze nail art (of iets wat er erg veel op lijkt) zag ik vorig jaar na de kerst op internet. De bron heb ik helaas niet, maar wat vond ik dit prachtig! Ik moest ’em nog een keer namaken!

Ik krijg zelfs ideeën als rode glitterlak skippen met kerst en deze nail art maken op de 23e. Wie weet! Het is niet moeilijk, maar het duurt wel even doordat je moet wachten tot de eerste drie lagen goed droog zijn, dan pas kun je beginnen met stempelen. De zwarte basis is Eternal van P2, de matte topcoat van Essence, de blauw-zilveren glitter Disco Inferno van New York Color en de zilveren kleur van de sneeuwvlokjes is Sci-Fi van China Glaze.

Welke nail art vind jij het leukst?

Liefs, Maud

43 Reacties op 2x Snowflakes nail art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.